Selskabsmenu 2019


Forret

Kalve carpaccio

sauce. verte af basilikum – rucula – revet parmesan- soltørret Cherry tomat – ristede pinjekerner

85,-


Muslingebisque

æble – karse olie – urter – dild croutoner

95,-


Fy og bi rejesalat

Brændt hjerte salat – urter dressing – rejer – crudité af fennikel – dild – kaviar

95,-


Hovedret

Øko gris

grillet forårsløg – spinat puré – rødbeder crudité – BBQ glace

195,-


Kalvemørbrad

porcheret æble – brændte løg – syltede løg – rødvin glace

229,-


Dessert

Friske bær

bær marengs – hyldeblomst coli (kun om sommer)

85,- ’


Karamelliseret dansk æble

vanilje creme – karamel twill

85,-


3 slags økologisk ost

smør stegt rugbrød – syltede løg – rosmarin æble kompot

95,-


Vin menu

2 retter 360,-

3 retter 450,-

Et glas på alle retter


Min. 15 kuverter