Bespisning

Forretter

Alle forretter serveres med flüte og smør

​Grillet tun med cremede vagtelæg, syltede rødløg, salturt og brunet smør
89,-

Jordskokkesuppe med stegt portobello, chips af jordskok og grøn olie 
79,-

Røget kalv med svampemayo, syltede kantareller og tallerkensmækker 
79,-

Hovedretter

Frilandsgris serveret med stegte skovsvampe, syltede urter, rosenkål og skysauce 
179,-

Oksemørbrad fra Sydamerika serveret med beder, spinat puré, syltede rødløg og rødvinsglace med marv
215,-​

Desserter

Tærter af karamelliseret ananas og vaniljeis
69,-

Tre danske oste med tilbehør 
69,-​​

Natmad

Slagtertrug
Forskelligt pålæg, lun leverpostej m/ champignon og bacon, brød, smør og fedt
Kr. 65,-

Suppe
Aspargessuppe eller løgsuppe, serveres m/flüte
Kr. 65,-​

Drikke

Flaske øl, pilsner
Kr. 30,-​

Div. sodavand, danskvand
Kr. 28,-

Kaffe/the ad libitum
Kr. 30,-

Velkomstdrink – F.eks. Kirr eller Fy og Bi special
Kr. 29,-

Likør, cognac og div. spiritus
Kr. 30,- (2 cl)

Vinarrangement
3 retters vin ad libitum
Husest vine
225,-/pers