Selskabsmenu 2020


Forret

Kalve carpaccio

sauce. verte af basilikum – rucula – revet parmesan- soltørret Cherry tomat – ristede pinjekerner

85,-

 

Lime varmrøget laks

Syltet kinaradise – soya oile – brød tvill – urter

95,-

 

Andeterrin

Stegt og syltet bøgehatte – tørrede kirsebær – røget blomkålpuré – urter

95,-

 

Hovedret

Lammekrone

smørstegte karotter – blommepuré – blommeglace

205,-

 

Kalvemørbrad

porcheret æble – brændte løg – rødvinssauce

229,-

 

Braiseret nakkekam

glaserede beder – persillerodspuré – urter – skysauce

195,-

 

Hovedretter serveres m. urter krydder kartofler

 

Dessert

Karamelliseret danske blomme

vanilje is – knuste brændte mandler

85,-

 

3 slags øko ost

smørstegt rugbrød – syltede løg – rosmarin æblekompot

85,-

 

Tast of asien

 

marineret mango – juice af mynte – kokos sorbet – lime coli – knust karamel

75,-

 

Vin menu

2 retter 360,-

3 retter 450,-

Et glas på alle retter

 

Min. 15 kuverter